نباید فراموش کرد که از عقیده شرعی دختر و پسر از زمانی که محرم می شوند هر نوع بستگی برای انها حلال است و روابط شویی در دوران عقد با هم نه تنها نادرست نیست، بلکه کاملاً درست و بجا است و به راستی همان رابطه ای است که اسلام به آن سفارش کرده است


روابط ازدواج در دوران عقد

راز داری یک اصل مهم در زندگی ازدواج است ، اصلی که در دوران نامزدی هم باید باره توجه پیمان گیرد اما با اندکی تفاوت که در برخی موارد رازداری در دوران نامزدی باعث شکست در زندگی ازدواج خواهد شد.


رازداری


دختر و پسر در دوران عقد چون هنوز با والدین خویش زندگی می کنند خود را بیشتر به آنها متعلق می دانند تا همسر خود. از طرفی ممکن است والدین نیز از فرزندان خویش انتظار داشته باشند که مانند پیش رازها خود را برای آنها بازگو نمایند.


و همین امر سبب گردد که دختر و پسر اسرار همسر خویش را با اعضای خانواده خود در وسط بگذارد . در این صورت دشواری ها پرشمار ای به وجود خواهد آمد که آینده حیات مشترک آنها را به مخاطره می اندازد.


البته این نکته را نباید نادیده گرفت که بعضی از رازها هست که باید در همان دوران عقد با خانواده خود در میان گذاشت همانند اعتیاد ، یا بیماری های روانی یا جسمی حاد. زیرا اینها عواملی هستند که حیات آینده شما را دچار تزل می کند.


بهتر است در اولین فرصت مسئله را با خانواده خویش مطرح کرد تا آنها مقدمات لازم را فراهم و تصمیم مقتضی را اتخاذ نمایند.در این نوع موارد بی گمان خاموشی به زیان شما تمام خواهد شد.


اگرپای صحبت کسانی که حیات آنها با شکست روبرو شده است بنشیندی ، از زبان بسیاری از آنها خواهید شنید که در دوران نامزدی متوجه دشواری ها شده اند ولی با این انگار که بعد از ازدواج می توانند همسر خویش را تغییر دهند سکوت کرده اند ، حال ندامت دیگر برای آنها سودی ندارد.

نکته دیگری که نیاز نیست دختر و پسر تمام اسرار را که پیش از شویی داشته اند برای همسر خود بازگو کنندمگر اسراری که بر ملا شدنش آن در آینده موجب از هم پاشیده شدن کانون فامیلی می شود


دختر و پسر باید بدانند که هر یک از دو طرف حائز ایرادتی هستند اما باید این را پذیرفت که ایرادات قابل اصلاح است . امید داشتن به اصلاح یکتا از رموز کامیابی در زندگی است و باید با بهترین نحو ممکن برای اصلاح رفتار همسر اقدام کرد.


متاسفانه بعضی از زوجین در دوران عقد به محض دید یک نکته جزیی منفی در همسر خود بلافاصله آن را برای نزدیکان بازگو می کنند. تکرار این مسئله باعث می شود که رویت اعضای خانواده نسبت به همسر او بد شده و موقعیت قبلی همسرش در خانواده مبتلا تزل گردد. بعدها اگر میان همسرتان با خانواده تان دویی نظری قبل آید و شما به پدافند از همسر خود بپردازید آنها شما و همسرتان را محکوم می نمایند.


این به انگیزه داشتن ذهنیت پیشین است که خود شما در خانواده تان ایجاد کرده اید. در این حالت دختر یا پسری که ایراد حقیر همسر خود را مطرح ساخته بود پشیمان می گردد.


زیرا با عمل خود مستمسکی به دست سایرین داده است و از ارزش همسر خود در نزد خانواده اش کاسته است. آنها اگر در آینده در حیات مشترک خویش زیاد موفق هم باشند این رویت منفی نسبت به همسرشان به راحتی تغییر نخواهد کرد و با مشکلاتی در برخورد ها مواجه خواهند شد.

اسرار مگو


بعضی از اسرار هست که باید در همان دوران عقد با خانواده خویش در میانی گذاشت مثل اعتیاد ، یا مرض های روانی یا جسمی حاد. زیرا اینها عواملی هستند که حیات آینده شما را دچار تزل می کند


نکته دیگری که لازم نیست دختر و پسر تمام رازها را که پیش از ازدواج داشته اند برای همسر خویش بازگو کنند مگر اسراری که بر ملا شدنش آن در آینده مایه از هم پاشیده شدن کانون خانوادگی می شود. از طرفی بیان بعضی مسائل خانوادگی و شخصی برای همسر ممکن است موجبات سوء تفاهم و سوء بهره‌گیری را در طرف مقابل فراهم سازد.( اگر شخص اهل سوء استفاده باشد.)


آزمونی در دوران نامزدی


نکته دیگری که باید دربیان رازها برای همسرتان درنظر داشت این است که او را از عقیده سر دار بودن باره بررسی قرار دهید تا معلوم شود که او نگه دارنده خوبی برای رازها است یا خیر ؟ فهمیدن این مسئله نیز کار مشکلی نیست زیرا اگر همسرتان به راحتی رازهای سایرین را با شما در وسط می گذارد مطمئن باشید که سر نگه دار نکوداشتن نیست


سخنان در گوشی


سخنان همسرتان را تا جایی که شدنی است به خانواده تان منتقل نکنید . در مورد انتقادهای همسرتان به خانواده تنها شنونده باشید ، اگر شما در این مقوله ظرفیت کافی پرتو ندهید و این سخنان را انتقال دهید این ابتدا دردسر برای حیات شما خواهد بود.


اگر همسر شما درد و دلی برای شما می کند شما باید نقش صندوقچه اسرار را برای او ایفا کنید، چه بسا او به زودی از سخنان خویش پشیمان شود ، و اگر شما آن سخنان را منتقل کرده باشید تنها در وسط کاندیدا و خانواده تان تخم کینه را کاشته اید.


بیشتر بدانید از روابط ازدواج در دوران عقد حلال ولی محدود

خانواده ها نه فقط نباید در رفت و امدها و آشکارکردن علاقه دختر و پسر محدودیت ایجاد کنند حتی در مقوله جنسی هم خانواده ها موظف هستند شرایطی را به هستی آورند که جفت عقد کرده بتوانند با یکدیگر تنها باشند و در انفرادی برخی از احتیاج های هم را رفع کنند.


در مواقعی سخت‌گیری بسیار خانواده ها در این رابطه که حتی خلوت کردن دختر و پسر را برای لحظه ای صحیح نمی دانند، این جستار ریشه دار شده و حتی ممکن است دختر از طرف شوهر و پسر از طرف همسرش مورد شماتت قرار بگیرد.


نباید فراموش کرد که از نظر شرعی دختر و پسر از زمانی که محرم می شوند هر گونه ارتباط برای انها حلال است ورابطه ی آن‌ها با هم نه تنها تباه نیست، بلکه کاملاً درست و بجا است و در واقع همان رابطه ای است که اسلام به آن سفارش کرده است البته باید پروا کرد، که چون بیشتر پس از دوران عقد مراسم عروسی برگزار می شود


برای خود زوج هم لازم است تا محدودیت ها را رعایت کرده و توقعات بخردانه از هم داشته باشند و از طرفی سایر آزادی در روابط شویی در دوران عقد شدنی است مایه از دست دادن اشتیاق کسان برای زودتر رفتن زیر یک سقف شود و از طرف دیگر، چون در دوران عقد، جفت اغلب با هم آشنا شده و امکان به تفاهم نرسیدن و به دنبال آن متمایز شدن‌شان هستی دارد،بهتر است که رابطه ی جنسی شان مهار شود.


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : دوران ,خانواده ,همسر ,دختر ,خویش ,کرده ,همسر خویش ,دوران نامزدی ,برای همسر ,روابط شویی ,همان دوران ,اینها عواملی هستند ,زیرا اینها عواملی
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مهتاب وکتور وبلاگ مطب تخصصی ایمپلنت و اورتودنسی پاسداران رودخانه ماه Jamie نشانه پیک تندرستی اد ممبر کاشت گیاهان در منزل مسکونی ساخت انواع محصولات تبليغاتي